Nieuwsbrief van Associatie van Somalische Journalisten

0
Wednesday July 06, 2011 - 06:25:10 in Dutch by Super Admin
  • Visits: 4181
  • (Rating 0.0/5 Stars) Total Votes: 0
  • 0 2
  • Share via Social Media

    Nieuwsbrief van Associatie van Somalische Journalisten

    By Dahir Alasow---

    Share on Twitter Share on facebook Share on Digg Share on Stumbleupon Share on Delicious Share on Google Plus

By Dahir Alasow--- ASOJ.ORG Associated Somali Journalist maakt grote zorg over de situatie en ontwikkeling van Somalische journalist in Somaliland vooral onderdrukking en onlangs opsluiting van redacteur van Jamhuriya krant  dhr Mohamed Omar Abdi   Hargeisa in Somaliland. 

Associated Somali Journalist en haar leden  vragen onmiddelijk vrijlating  van dhr Mohamed Omar Abdi van somaliland regering. wij vinden onmenselijk en inmenging van de vrije pers en vrijheid van meningsuting van journalisten.


Asoj verzoekt de regering van Somaliland onder de leiding van president Ahmed Mohamed Siilaanyo om te stoppen ondrukking en bang makerij van journalisten in Somaliland en onmiddelijk vrijlating van Jamhuriya redactuer dhr dhr Mohamed Omar Abdi; en zorgt dat zij zonder hindernissen hun werk kunnen doen in Somaliland.
 

Dahir abdulle alasow radio en tv journalist en leider van de waakhond van ASOJ pers. Redacteur van www.waagacusub.com en Bijzonder commentator met Onbevreesd Controle omtrent onderwerpen van  political groeperingen, voor publiek belang,  verdediger en stem voor de stemloos door zijn eigen ware tips van de gebeurtenissen in mensenrechten en vrijheid en democratie in Somalie


Leave a comment

  Tip

  Tip

  Tip

  Tip

  Tip